Verbouwen met Kimsma

Hoe klein of groot uw project ook is

Verbouwen met Kimsma: uw expert in hoogwaardige verbouwingen

Heeft u plannen om te gaan verbouwen? Zoek niet verder, want bij Kimsma staan wij klaar om u te helpen!

Wij werken met scherpe tarieven en kennen de markt als onze broekzak. Een nuchter bouwbedrijf uit Leeuwarden met kennis van zaken, materiaal, aandacht voor detail en met vakmensen in dienst. Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring.

Of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijfspand, een modern gebouw of een historisch monument, wij begeleiden uw verbouwing vanaf het prille begin tot aan de afronding. Samen met u zetten we uw plannen om in concrete stappen. We informeren u grondig over de geldende richtlijnen, het gebruik van materialen, de haalbaarheid van uw plannen en de te verwachten bouwtijd.

Bouwbedrijf in Leeuwarden nodig?

Bouwbedrijf Kimsma uit Leeuwarden staat graag voor u klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons door te bellen naar (058)2883006 of een mailtje te sturen naar info@kimsma.nl, wij adviseren u graag! Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw verbouwingsplannen, zoek dan niet verder

Direct offerte aanvragen

Over Bouwbedrijf Kimsma

Kimsma (ver)bouwt sinds 1946

Willem Kimsma senior startte in 1946 Bouwbedrijf Kimsma in Goutum, zijn zoon Theun Kimsma nam het over. Nu zetten de zoons van Theun, Eelco en Wim, zijn werk en passie voor dit familiebedrijf voort. Natuurlijk met oog voor de huidige klant en de veranderde wensen.

Lees meer

Verbouw projecten Kimsma Bouwbedrijf