met ons bouwt u op meer dan 70 jaar ervaring en een team van deze tijd!

Kimsma (ver)bouwt sinds 1946

Willem Kimsma senior startte in 1946 Bouwbedrijf Kimsma in Goutum, zijn zoon Theun Kimsma nam het over. Nu zetten de zoons van Theun, Eelco en Wim, zijn werk en passie voor dit familiebedrijf voort. Natuurlijk met oog voor de huidige klant en de veranderde wensen. Op dit moment werken er meer dan 60 medewerkers. Nog altijd met dezelfde aandacht voor detail en vakmanschap als Willem, meer dan 70 jaar geleden! Van oudsher in Goutum, Leeuwarden en omstreken. De afgelopen jaren is ons werkgebied behoorlijk uitgebreid. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, maar wij vergeten onze lokale klanten niet. Zij zijn net zo belangrijk! Een klein of grote klus, dat maakt ons niets uit. Wij leveren altijd dezelfde kwaliteit voor een scherp tarief.

Alles wat u wilt weten over Kimsma Bouwbedrijf BV

Labels en certificeringen

Stichting BouwGarant is in 1995 opgericht om particulieren meer zekerheid en vertrouwen te bieden bij het inschakelen van een aannemer. Hiervoor is een garantieproduct ontwikkeld dat nu bekend staat als de Verbouwgarantie.

Stichting BouwGarant is in 1995 opgericht om particulieren meer zekerheid en vertrouwen te bieden bij het inschakelen van een aannemer. Hiervoor is een garantieproduct ontwikkeld dat nu bekend staat als de Verbouwgarantie.

Kimsma is lid van de branche-organisatie Bouwend Nederland. Een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is.De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreĆ«ren, reizen, handel en vervoer mogelijk. 

ga terug

Volandis is het kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw- en Infrasector. Wij ondersteunen werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid. En dagen je uit hier zelf mee aan de slag te gaan.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is in feite veel meer dan een checklistHet is een veelzijdig programma waarmee dienst-verlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. U kunt onze registratie checken via deze link .

Kimsma werkt met FSC-gecertificeerde materialen. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Dit maakt FSC uniek. Kies daarom voor FSC-hout en -papier en draag bij aan bescherming van bossen wereldwijd!