Steenslân Stiens - Kimsma Bouwbedrijf BV - Meer dan 70 jaar ervaring Kimsma Bouwbedrijf BV Steenslân Stiens - Kimsma Bouwbedrijf BV - Meer dan 70 jaar ervaring

Steenslân Stiens

Nieuwbouw van 8 woningen onder 1 kap met Planhus Nederland

Steenslân Stiens

Het gevoel van vrijstaand wonen in een rijtjeshuis

Stiens heeft circa 8.000 inwoners en ligt op zeer korte afstand van Leeuwarden. De gemeente zegt niet voor niets dat in Stiens stad en land samen komen. Het compacte centrum heeft veel gevarieerde winkels en horecagelegenheden om gezellig met je vrienden of kinderen te shoppen of een hapje te eten.

Er zijn verschillende supermarkten waardoor Stiens alles biedt voor jouw dagelijkse voorzieningen. Er zijn basisscholen en er is een actief sportleven met diverse sportverenigingen en faciliteiten zoals sporthal en een zwembad.

De afstand van Steenslân tot het centrum van Leeuwarden is slechts 10 minuten rijden met de auto. Met de fiets is het centrum van Leeuwarden op nog geen 25 minuten. Als elektrische fietser ben je uiteraard nog sneller! Door de haak om Leeuwarden ben je binnen 30 minuten op het knooppunt Heerenveen. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld! De omgeving van Stiens leent zich om heerlijk te varen, te wandelen of om er lekker op de fiets op uit te gaan! Kortom: wonen in Stiens en Steenslân is dan ook het beste van stad en land!

Het project
Aan de rand van de nieuwbouwwijk Steenslân en Doniastate, de bekende kinderboerderij van Stiens, herrijzen binnenkort een achttal rijwoningen. Het project wordt door Kimsma bouwbedrijf en Planhus ontwikkeld.
De woningen zijn breed en diep en daardoor aangenaam royaal te noemen. Je ervaart het gevoel van vrijstaand en groots wonen. De woningen hebben verschillende mooie kleurstellingen en staan op een grote kavel.

Jouw huis heeft een diepe achtertuin en een mooie grote voortuin. De woning heeft een zeer ruime badkamer met daglicht. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en op de royale zolder is een vierde slaapkamer eenvoudig te realiseren. De woningen zijn flexibel in te richten. Je kunt in een persoonlijk gesprek met één van de adviseurs van Planhus je eigen woonwensen kenbaar maken. Wil je een moderne inloopkast in je slaapkamer is dat natuurlijk geen enkel probleem.

De woningen zijn comfortabel en Duurzaam
Zo worden er standaard en aantal PV zonnepanelen geplaatst en is de woning zeer goed geïsoleerd. Er wordt standaard 3-laags beglazing toegepast met het bijzondere Zweedse kantelraam systeem. De woningen voldoen aan de eisen van morgen. Ook is het is mogelijk om jouw woning nog energiezuiniger te maken.

Wonen op Steenslân is
– Wonen in Stiens waar stad en land samenkomen
– Alles aanwezig voor je dagelijkse voorzieningen
– 10 autominuten tot het centrum van Leeuwarden
– Goed openbaar vervoer
– De woningen zijn breed en diep en daardoor aangenaam royaal
– Flexibel in te richten huis
– Hebben een ruime badkamer met daglicht
– Een grote kavel met voortuin en een diepe achtertuin van 14 meter
– De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voldoen aan de eisen van morgen

tekst: planhus nederland, foto’s: © Johan Brouwer