Papierloos bouwen…

Kimsma is zeker bezig met de toekomst

De technologie staat niet stil en in de bouw vindt er op allerlei manieren digitalisering plaats. Wij vinden het belangrijk om met onze tijd mee te gaan en zijn daarom gaan werken met moderne bouwmanagement software Bouw7.

Dit is een mobiel, alles-in-één platform, dat ontwikkeld is om projectmanagement in de bouwsector te stroomlijnen. Door gegevens bij de bron te registreren, wordt de productiviteit direct zichtbaar gemaakt. Zo hebben wij op elk moment inzicht in kosten en voortgang van projecten.

Papierloos bouwen

Het hele primaire bedrijfsproces van offrering tot facturatie wordt gedigitaliseerd. Daardoor verdwijnen papierwerk en spreadsheets.

Kantoor en werklocatie meer verbonden

De ‘Kimsmannen in het veld’ maken gebruik van de gebruiksvriendelijke mobiele applicatie op smartphone of tablet, en registreert alles bij de bron. Alle informatie wordt bewaard op één plek: de cloud. Kantoor en werklocatie staan hierdoor realtime met elkaar in verbinding.

Dit wil zeggen dat alles wat wordt geregistreerd: uren, materiaal, afval, leverbonnen, bestek, tekeningen en overige documentatie, standopnames en kwaliteitsinspecties, direct zichtbaar is op kantoor.

Snel en efficiënt

Dankzij dit systeem worden alle bonnen nu digitaal verwerkt en afgehandeld. Wij zijn nu in staat om sneller en efficiënter te werk te gaan, en zo tijd en kosten kunnen besparen, waardoor wij meer tijd hebben voor u…onze klant! Met realtime data binnen handbereik, kunnen problemen zich niet verbergen en komen wij niet voor verrassingen te staan.

Innovatief

Deze toepassing is een investering in onze toekomst. Met onze visie zullen wij altijd voorop blijven lopen met technologische mogelijkheden in de bouw.

Hieronder ziet u een aantal van onze medewerkers tijdens een workshop geïnformeerd worden over deze nieuwe software en de voordelen ervan.

(foto: Bouw7). 

Wilt u ook papierloos met ons (ver)bouwen?

Pin It on Pinterest