Werk in uitvoering

Beeld van onze medewerkers van
verschillende, lopende projecten

Zorgcomplex

Sleeuwijk – Noord Brabant

Nieuwbouw

Blitsaerd

Kangaroewoning

Drachten

Energieneutrale woning

Wiarda, Leeuwarden
Voor het Dagelijks Leven bouwen wij momenteel Het Merwedehuis, een zorgcomplex voor 20 bewoners in Sleeuwijk, Noord-Brabant. Op het 1e plaatje het te verwachten resultaat en daarna beeld van de voorbereiding en het heiwerk. De opening staat gepland in het najaar 2018.

*Gelegen aan de mooie rivier de Boven-Merwede ligt de Noord-Brabantse plaats Sleeuwijk, met in de uiterwaarden een prachtig natuurgebied Groesplaat. Centraal in Sleeuwijk ligt een van de kleinschalige woonzorglocaties van Dagelijks Leven, het Merwedehuis. Hier vinden mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies een veilige en vertrouwde plek, waar het prettig wonen is. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, begeleid door 24-uurs professionele zorg.

*bron: website Dagelijks Leven

De GEA Group is een van de grootste leveranciers voor de voedselverwerkende industrie en een breed scala van andere verwerkende industrieën. Als internationale technologiegroep richt het bedrijf zich op procestechnologie en componenten voor geavanceerde productieprocessen voor verschillende markten. Wij zijn hard aan het werk om een grote opslagloods voor de GEA Group te realiseren.

Deze houtskeletwoning in Drachten, indertijd door Planhus Nederland gebouwd, ondergaat een behoorlijke metamorfose. De huidige bewoner gaat in de nieuwe vleugel/aanbouw wonen en zijn zoon en gezin betrekt de huidige woning. Een kangaroewoning, aanleunwoning, senioren-unit, generatiewoning, tandemwoning, duowoning, meergezinswoning…hoe je deze prachtige oplossing maar wilt noemen is een van de nieuwe mogelijkheden in deze tijd als het gaat om langer thuis te kunnen wonen. 

Wij kijken ook uit naar het uiteindelijke resultaat!

Deze woning in Wiarda wordt geleverd door Planhus Nederland en door Kimsma gasloos en energieneutraal opgeleverd. Op het dak komen 36 zonnepanelen.

De houtskelet-onderdelen en de buitenramen met trippel glas zijn gemonteerd in de fabriek. Aangekomen in Wiarda wordt er dus in no-time een prachtig huis uit de grond gestampt….voor een willekeurige voorbijganger kan het op Lego lijken!

Update 1 juni
De eerste gevels zijn uit de steigers.

Beeld van het bouwproces van deze woning in de wijk Blitsaerd in Leeuwarden

Pin It on Pinterest

Deze pagina delen?

Kies hier hoe!