Werk in uitvoering

Beeld van onze medewerkers van
verschillende, lopende projecten

Verbouw 'Loetje'

Leeuwarden – centrum

Nieuwbouw

Blitsaerd

Zorgcomplex

Sleeuwijk – Noord Brabant

Kangaroewoning

Drachten
Restaurant Loetje is een begrip in het westen van het land…men zegt dat Loetje de lekkerste biefstukken van Nederland serveert….dus zijn we druk bezig om binnenkort deze beroemde biefstuk te kunnen testen. Bekijk hieronder het beeld van de verbouwing, mooie foto’s van onze nieuwe fotograaf met oog voor detail.

Over Loetje
(bron: website Loetje)
Bij de oprichting zo’n 40 jaar geleden, was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Toen maakte Ludwig ‘Loetje’ Klinkhamer een fortuinlijke fout door zijn ossenhaasbiefstuk op de kaart te zetten. Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar in de weg stond.

Om te zeggen dat tegenwoordig iedereen Loetje kent is overdreven, maar we zijn aardig bezig! Met steeds meer gezellige restaurants met de lekkerste biefstuk, niet alleen in Amsterdam maar ook ver daarbuiten. Maar ook met (evenementen)zalen en faciliteiten voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. We hebben zelfs twee fijne, sfeervolle hotels.

 

Voor het Dagelijks Leven bouwen wij momenteel Het Merwedehuis, een zorgcomplex voor 20 bewoners in Sleeuwijk, Noord-Brabant. Op het 1e plaatje het te verwachten resultaat en daarna beeld van de voorbereiding en het heiwerk. De opening staat gepland in het najaar 2018.

*Gelegen aan de mooie rivier de Boven-Merwede ligt de Noord-Brabantse plaats Sleeuwijk, met in de uiterwaarden een prachtig natuurgebied Groesplaat. Centraal in Sleeuwijk ligt een van de kleinschalige woonzorglocaties van Dagelijks Leven, het Merwedehuis. Hier vinden mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies een veilige en vertrouwde plek, waar het prettig wonen is. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, begeleid door 24-uurs professionele zorg.

*bron: website Dagelijks Leven

De GEA Group is een van de grootste leveranciers voor de voedselverwerkende industrie en een breed scala van andere verwerkende industrieën. Als internationale technologiegroep richt het bedrijf zich op procestechnologie en componenten voor geavanceerde productieprocessen voor verschillende markten. Wij zijn hard aan het werk om een grote opslagloods voor de GEA Group te realiseren.
Deze houtskeletwoning in Drachten, indertijd door Planhus Nederland gebouwd, ondergaat een behoorlijke metamorfose. De huidige bewoner gaat in de nieuwe vleugel/aanbouw wonen en zijn zoon en gezin betrekt de huidige woning. Een kangaroewoning, aanleunwoning, senioren-unit, generatiewoning, tandemwoning, duowoning, meergezinswoning…hoe je deze prachtige oplossing maar wilt noemen is een van de nieuwe mogelijkheden in deze tijd als het gaat om langer thuis te kunnen wonen. 

Wij kijken ook uit naar het uiteindelijke resultaat!

Beeld van het bouwproces van deze woning in de wijk Blitsaerd in Leeuwarden

Pin It on Pinterest

Deze pagina delen?

Kies hier hoe!