Werk in uitvoering

Beeld van onze medewerkers van
verschillende, lopende projecten

Nieuwbouw

Blitsaerd

Kangaroewoning

Drachten

Energieneutrale woning

Wiarda, Leeuwarden

Zorgcomplex

Apeldoorn

De GEA Group is een van de grootste leveranciers voor de voedselverwerkende industrie en een breed scala van andere verwerkende industrieën. Als internationale technologiegroep richt het bedrijf zich op procestechnologie en componenten voor geavanceerde productieprocessen voor verschillende markten. Wij zijn hard aan het werk om een grote opslagloods voor de GEA Group te realiseren.

Deze houtskeletwoning in Drachten, indertijd door Planhus Nederland gebouwd, ondergaat een behoorlijke metamorfose. De huidige bewoner gaat in de nieuwe vleugel/aanbouw wonen en zijn zoon en gezin betrekt de huidige woning. Een kangaroewoning, aanleunwoning, senioren-unit, generatiewoning, tandemwoning, duowoning, meergezinswoning…hoe je deze prachtige oplossing maar wilt noemen is een van de nieuwe mogelijkheden in deze tijd als het gaat om langer thuis te kunnen wonen. 

Wij kijken ook uit naar het uiteindelijke resultaat!

Deze woning in Wiarda wordt geleverd door Planhus Nederland en door Kimsma gasloos en energieneutraal opgeleverd. Op het dak komen 36 zonnepanelen.

De houtskelet-onderdelen en de buitenramen met trippel glas zijn gemonteerd in de fabriek. Aangekomen in Wiarda wordt er dus in no-time een prachtig huis uit de grond gestampt….voor een willekeurige voorbijganger kan het op Lego lijken!

Beeld van het bouwproces van deze zorgvoorziening in Apeldoorn. In oktober 2017 is het oude pand gesloopt. Daarna is de nieuwbouw gestart. Het laatste beton van 2017 is daar gestort en inmiddels zijn de dakelementen geplaatst.

update 3 maart 2018
Deze week is de steiger verwijderd en onze werkzaamheden zijn aan de buitenkant in de afrondfase. Tijd voor friet-on-wheels (pagina 3/4 van de foto’s).
Binnenkort wordt begonnen met de aanleg van de tuin. Onze werkzaamheden gaan binnen verder…

Beeld van het bouwproces van deze woning in de wijk Blitsaerd in Leeuwarden

Pin It on Pinterest

Deze pagina delen?

Kies hier hoe!

Visit Us On LinkedinVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube