Het Zuiderparkhuis
Apeldoorn

Nieuwbouw zorgcomplex 

Druk bezig met de afronding van de realisatie van het Zuiderparkhuis in Apeldoorn, wederom in opdracht van Dagelijks Leven. Grenzend aan het Zuiderpark, iets ten zuiden van het centrum van Apeldoorn, ligt Het Zuiderparkhuis. Eén van de huizen van Dagelijks Leven. De woonzorglocatie is geheel nieuw gebouwd en biedt mensen, jong en oud, met geheugenverlies een tweede thuis. Het is een plek waar het leven gewoon doorgaat, zoals ze gewend waren. Binnen de kaders van veilig wonen en begeleid door professionele 24-uurs zorg.De ligging van Het Zuiderparkhuis is werkelijk uniek: geheel vrij en omgeven door een prachtige tuin en tegelijkertijd gewoon midden in de woonwijk Apeldoorn-Zuid op loopafstand van winkelcentrum Hart van Zuid en andere voorzieningen.

Bron: website Dagelijks Leven

Beeld van het bouwproces van deze zorgvoorziening in Apeldoorn. In oktober 2017 is het oude pand gesloopt. Daarna is de nieuwbouw gestart. Het laatste beton van 2017 is daar gestort en inmiddels zijn de dakelementen geplaatst. U kunt de details volgen aan de hand van de foto’s op deze pagina.

Update 3 maart 2018
Deze week is de steiger verwijderd en onze werkzaamheden zijn aan de buitenkant in de afrondfase. Tijd voor friet-on-wheels en binnenkort wordt begonnen met de aanleg van de tuin. Onze werkzaamheden gaan binnen verder…

Update 7 mei 2018
14 mei is de oplevering van het Zuiderparkhuis in Apeldoorn en de feestelijke opening staat gepland op 18 mei. Meer informatie daarover vindt u via de site van Dagelijks Leven.

Meer weten over dit project of iets heel anders?

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest