Steenslân
Stiens

nieuwbouw van 2 royale
woningen onder 1 kap met
Planhus Nederland

Steenslân Stiens 2 onder 1 kap

NU IN DE VERKOOP, 2 PRACHTIGE WONINGEN!

 

Stiens, een dorp om van te houden!
Stiens heeft circa 8000 inwoners en ligt op zeer korte afstand van Leeuwarden. De gemeente zegt niet voor niets dat in Stiens stad en land samen komen. Het compacte centrum heeft veel gevarieerde winkels en horecagelegenheden om gezellig met je vrienden of kinderen te shoppen of een hapje te eten.

Er zijn verschillende supermarkten waardoor Stiens alles biedt voor jouw dagelijkse voorzieningen. Er zijn basisscholen en er is een actief sportleven met diverse sportverenigingen en faciliteiten zoals sporthal en een zwembad.

De afstand van Steenslân tot het centrum van Leeuwarden is slechts 10 minuten rijden met de auto. Met de fiets is het centrum van Leeuwarden op nog geen 25 minuten. Als elektrische fietser ben je uiteraard nog sneller! Door de haak om Leeuwarden ben je binnen 30 minuten op het knooppunt Heerenveen. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld! De omgeving van Stiens leent zich om heerlijk te varen, te wandelen of om er lekker op de fiets op uit te gaan! Kortom: wonen in Stiens en Steenslân is dan ook het beste van stad en land!

Het project
Aan de rand van de nieuwbouwwijk Steenslân en Doniastate, de bekende kinderboerderij van Stiens, herrijzen binnenkort een twee-onder-een kap woning aan de Sierksmastrjitte. Het project wordt door Kimsma bouwbedrijf en Planhus ontwikkeld. De woningen zijn extra breed en diep en daardoor aangenaam royaal te noemen en hebben veel indelingsmogelijkheden. Je ervaart het gevoel van vrijstaand en groots wonen. De woningen hebben een fraaie kleurstelling en staan op een grote kavel van 360m².

Jouw huis heeft een diepe achtertuin en een mooie grote voortuin. De woning heeft een zeer ruime badkamer met daglicht. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en op de royale zolder is een vierde slaapkamer eenvoudig te realiseren. De woningen zijn flexibel in te richten. Je kunt in een persoonlijk gesprek met één van de adviseurs van Planhus je eigen woonwensen kenbaar maken. Wil je bijvoorbeeld een moderne inloopkast in je slaapkamer is dat natuurlijk geen enkel probleem.

 

De woningen zijn comfortabel en Duurzaam
Zo worden er standaard en aantal PV zonnepanelen geplaatst en is de woning zeer goed geïsoleerd. Er wordt standaard 3-laags beglazing toegepast met het bijzondere Zweedse kantelraam systeem. De woningen voldoen aan de eisen van morgen. Het is mogelijk om jouw woning nog energiezuiniger te maken.

 

Wonen in Steenslân is
– Wonen in Stiens waar stad en land samenkomen
– Alles aanwezig voor je dagelijkse voorzieningen
– 10 autominuten tot het centrum van Leeuwarden
– Goed openbaar vervoer
– De woningen zijn breed en diep en daardoor aangenaam royaal
– Flexibel in te richten huis
– Hebben een ruime badkamer met daglicht
– Een grote kavel met voortuin en een diepe achtertuin van 14 meter
– De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voldoen aan de eisen van morgen

 

Link naar Funda

 

tekst: planhus nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest