Jaarlijkse Knuffelpoli MCL

De andere talenten van Melle...
Wij zijn al jaren betrokken bij dagelijkse en bijzondere projecten in en rondom Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Ook dit jaar tijdens de 10e editie van de Knuffelpoli waren we weer van de partij.

Speciaal voor de tiende editie is er een mascotte geïntroduceerd. De naam voor de mascotte is door middel van een namenwedstrijd gekozen. De nieuwe knuffel die in het hele MCL wordt ingezet kreeg de naam Leeuwie. En op het moment dat onze Melle zich in het nieuwe mascottepak hees kwam Leeuwie tot leven.

Voor de Knuffelpoli mochten Kinderen uit groep 3 van de basisschool hun zieke knuffel meenemen naar het MCL. In het MCL staat een team van co-assistenten (dokters in opleiding) klaar om de knuffel weer beter te maken. Zo maken de kinderen op een speelse manier kennis met het ziekenhuis, onze apparaten en dokters.  Uit onderzoek blijkt dat eventuele angst voor een ziekenhuisbezoek hierdoor afneemt.

Bent u als school nog nooit op de Knuffelpoli geweest en wilt u er volgend jaar graag bij zijn? Meld u aan via deze site van de MCL Knuffelpoli.

Melle…ùh Leeuwie kan niet wachten…

What you give is what you get…

Kimsma Bouwbedrijf sinds 1946

Pin It on Pinterest