Jaarlijkse Knuffelpoli MCL

De andere talenten van Melle...

Wij zijn al jaren betrokken bij dagelijkse en bijzondere projecten in en rondom Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Ook in 2018 tijdens de 12e editie van de Knuffelpoli mocht Kimsma (Melle) in de vorm van Leeuwie weer een bijdrage leveren.

Speciaal voor deze edities is er een mascotte geïntroduceerd. De naam voor de mascotte is door middel van een namenwedstrijd gekozen. De nieuwe knuffel die in het hele MCL wordt ingezet kreeg de naam Leeuwie. En op het moment dat onze Melle zich (voor de 6e keer) in het mascottepak hijst komt Leeuwie tot leven.

Voor de Knuffelpoli mochten Kinderen uit groep 3 van de basisschool hun zieke knuffel meenemen naar het MCL. In het MCL staat een team van co-assistenten (dokters in opleiding) klaar om de knuffel weer beter te maken. Zo maken de kinderen op een speelse manier kennis met het ziekenhuis, onze apparaten en dokters.  Uit onderzoek blijkt dat eventuele angst voor een ziekenhuisbezoek hierdoor afneemt.

Bent u als school nog nooit op de Knuffelpoli geweest en wilt u er volgend jaar graag bij zijn? Meld u aan via deze site van de MCL Knuffelpoli. Melle…ùh Leeuwie kan niet wachten…

Leeuwie is niet alleen tijdens de knuffelpoli aanwezig in het MCL…

Hij is ook een lief, stoer vriendje voor een kindje dat wordt opgenomen in het MCL. Een eigen Leeuwie kan een ziekenhuisopname net iets minder spannend maken. Lees hier meer (website MCL)

Hij zorgt er samen met het personeel voor dat kinderen bewust worden gemaakt van snellere genezing als ze lekker en gezond eten. Lees meer via deze link (website MCL).

Tijdens de laatste editie kwamen er ook Kimsmannen- en vrouwen een kijkje nemen…

What you give is what you get…

Kimsma Bouwbedrijf sinds 1946

Pin It on Pinterest